Bij het lezen van deze tekst moet je je bewust zijn van de kosten die je nu betaalt voor de verwerking van de boekhouding van je bedrijf.

Betaal je meer dan 2% van uw bruto-omzet? Wat is dan de meerwaarde van deze hogere kosten? Ben je echt tevreden of moet er toch scherper op de kosten worden gelet zodat er niet onevenredig teveel wordt betaald.

Ook bij administratiekantoor B.P.S. ontvang je in overleg kwartaal rapportages en worden deze persoonlijk besproken. Wil je elke maand de resultaten bespreken? Ook dat is geen probleem. Wij helpen en stimuleren zodat een ondernemer weet hoe zijn of haar bedrijf financieel functioneert.

Vooraf wordt besproken welk bedrag wordt doorbelast voor het verwerken van de boekhouding en dit wordt uiteraard contractueel vastgelegd.

Standaard doorbelastingen zijn:

  • Jaarrapport € 100,00
  • aangifte Inkomstenbelasting € 100,00
   • Verwerking LB / OB / VPB per maand / kwartaal € 20,00
   • Salarisadministratie per persoon per maand € 20,00
   • => elke volgende medewerker € 10,00 per persoon

(alle bedragen zijn excl. btw)

Het tarief van de verwerking van de boekhouding wordt samengesteld op basis van het aangeboden werk. Voor dit werk sturen wij geen factuur na afloop van een boekjaar. Elke maand wordt een deelbedrag geïncasseerd.

Voor sportverenigingen hanteren wij aangepaste tarieven, afhankelijk van het uit te voeren werk. Neem contact op met info@adminkantbps.nl voor nadere informatie.