Informatie voor Bedrijven

Je hebt een MKB bedrijf of bent ZZP ‘er en vindt ondernemen toch echt het leukst. Vrij van zorgen over de boekhouding houd je de ruimte om met frisse energie te blijven ondernemen.

Alle administratieve en boekhoudkundige afwikkelingen kosten soms veel tijd en daarom is het beter om deze rompslomp uit te besteden aan een ervaren kantoor.

Een goed financieel overzicht kan een duidelijke indicatie zijn van ontwikkelingen die je zelf minder snel ziet. Belangrijk is dan dat de cijfers van jouw bedrijf snel en goed verwerkt zijn en dat deze ook echt met je worden besproken.

Wij maken afspraken en komen op een passend tijdstip vertellen hoe jouw zaak zich, gebaseerd op de aangeleverde informatie, ontwikkelt.

Wees overtuigd van de koers die je voor jouw onderneming in gedachten hebt maar laat een goede administrateur je het vertrouwen geven op basis van betrouwbare cijfers.

In jouw onderneming is ondernemerschap en het juiste gevoel het belangrijkst.

Uiteraard hanteert ook ons kantoor de regels conform de per 1 mei 2018 actief geworden Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij beheren, gebruiken en bewaken de ons toevertrouwde persoonsgegevens zodat onze klanten niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Jouw administratie en boekhouding is voor Administratiekantoor B.P.S. het belangrijkst.

Wil je meer informatie of een oriĆ«nterend gesprek, bel dan 06 – 54906755.